ZNAJDŹ MOJEGO
DYSTRYBUTORA NIVONA
ESPRESSO MILANO (50% arabika / 50% gourmet robusta)
To wyważone w proporcjach ziarno do parzenia espresso jest jednocześnie łagodną i uniwersalną mieszanką. Opracowana specjalnie do w pełni zautomatyzowanych ekspresów, swój harmonijny aromat rozwija jako espresso, cappuccino lub lungo.
Zbalansowana, aromatyczna, kremowa. W praktycznym opakowaniu kilogramowym.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Porady baristy
Jak zrobić wspaniałą caffè crema? Jaką rolę w kawie odgrywa woda? A jak przygotować idealne spienione mleko? Odpowiedź na wszystkie te pytania zna barista. Nasze produkty opracowujemy wspólnie z ekspertami w dziedzinie kawy.

Kawa z ekspresu, której nie zrobi żaden inny zautomatyzowany sprzęt.
Są różne gusta i można się o nie spierać. Dzięki naszej technologii Aroma, Twój ekspres NIVONA zaparza nie byle jaką, tylko Twoją kawę.

Które ziarno będzie odpowiednie?
Arabika? A może robusta? W świecie kawy często słyszy się te dwa terminy. Oznaczają ziarna najczęściej spotykane na rynku niemieckim. Które z nich jest tym właściwym?
